Братът на депутата от ДПС Димитър Аврамов - Борис, е задържан

...
Братът на депутата от ДПС Димитър Аврамов - Борис, е задържан
Коментари Харесай

Братът на депутат от ДПС е задържан за убийството на данъчния инспектор Иво Стаменов

Братът на депутата от ДПС Димитър Аврамов - Борис, е арестуван за убийството на данъчния контрольор Иво Стаменов, оповестява Нова телевизия. Прокуратурата го сочи за водач на проведена незаконна група за рекет, работила на територията на София и други градове в страната от март 2016 година

Тарторът на бандата и други двама негови съучастници бяха арестувани във вторник при акция на ГДБОП и Спецпрокуратурата в София, Приморско и Белово. Четвъртият член на групата е в Бургаския затвор, където излежава присъда за нелегално владеене на оръжие.

Потърсен за коментар, националният представител Димитър Аврамов съобщи, че не се е чувал с брат си. Виждали се по празници. „ Не съм наясно дали е имал пререкания със закона. Не съм сигурен дали това е правилно. Трябва да го проверя”, сподели той.

Според събраните доказателства обвинените са решавали финансови разногласия посредством брутални силови дейности и против солидно възнаграждение. Групата поемала и изпълнявала поръчки за „ наказателни акции “ против съответни хора или е възлагала осъществяването им на трети лица.

Имало доказателства и за това, че бандата давала поръчки за следене и нанасяне на побой над убития на 19 декември 2017 година в София шеф на звено „ Фискален контрол” в Национална агенция за приходите Иво Стаменов.

Сред главните задания на проверяващите е да открият дали участници в групата или лица, на които са възлагани поръчки, имат връзка с покушението над Стаменов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР